Oedema Twin 45 bumbac AG ciorapi cu banda + sosete

lei120.00

Lama
Golește

Marimile sunt confom standardelor UE

Ciorapi Medicinali Oedema TWIN 45 bumbac varf deschis tip banda pe coapsa (soseta+banda adeziva )pentru femei si barbati clasa 4+(peste 36 mmhg ) Produs FRANTA
Din bumbac! Set ciorapi medicinali varice pentru o compresie reglabila in functie de necesitati! Setul Oedema TWIN 45 este recomandat pacientilor cu tulburari trofice compensate si ideal pacientilor care fac un tratament al ulcerului varicos!

 Indicatii :

 ° varice, umflături, după chirurgie flebologică şi scleroterapie,

 ° chirurgie estetica , ulcer varicos
 ° pigmentare, eczemă venoasă, ulcer cicatrizat,

 ° tromboză venoasă profundă,

 ° tulburări venoase severe în sarcină,

 ° insuficienta limfatica moderata sau severa , tratament pentru TVS şi TVP,

 ° prevenţie şi tratament al sindromului post- trombotic moderat sau sever.

Urmati indicatiile medicului dumneavoastra

Soseta de copresie  elastica care se aplica direct pe pielea piciorului este tratata in partea exterioara cu silicon pentru a facilita  ca al doilea ciorap care se suprapune primului ,sa alunece usor peste soseta .
 Beneficiile suprapunerii celor 2 perechi de ciorapi de compresie duce la o compresie cumulativa , in functie de necesitatile si  indicatiile medicale particulare fiecarui pacient , ajungandu-sa la o compresie  4 / +

  AVANTAJUL……este ca   montarea ciorapului medicinal devine usoara cu Oedema TWIN. Cu cat forta de compresie a unui ciorap este mai ridicata, cu atat este mai greu si de pus pe picior. Astfel, suprapunand doua perechi de ciorapi cu o compresi  diferita, obtinem exact compresia puternica de care avem nevoie, dar ne va fi extrem de usor sa il incaltam. 

 Important : Incaltarea de dimineata, cu ansamblul de soseta + ciorap  de compresie impune o  grija speciala,evitand sa se traga prea tare si sa se aseze fara pliuri . 

Brand

Culoare

Dimensiune

, ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

Coș