Oedema Twin 45 bumbac AD soseta + soseta

lei105.00

Marimile sunt confom standardelor UE

SKU: 60 Categorie:

Ciorapi Medicinali compresivi Oedema TWIN 45 bumbac – (soseta + soseta )varf deschis clasa 4⁺(peste 36 mmhg)

Pentru femei si barbati.

Din bumbac! Set de ciorapi medicinali varice pentru o compresie reglabila in functie de necesitati! Setul Oedema TWIN 45 este recomandat pacientilor cu tulburari trofice compensate si ideal pacientilor care fac un tratament al ulcerului varicos!

Setul Oedema TWIN 45 este indicat edemurilor permanente si recomandat pacientilor care sufera de ulcer varicos sau dupa o interventie chirurgicala venoasa sau o scleroterapie avand rol de tratament post-chirurgical.

 Indicatii :

 ° varice, umflături, după chirurgie flebologică şi scleroterapie,

 °  chirurgie estetica , ulcer varicos
 ° pigmentare, eczemă venoasă, ulcer cicatrizat,

 ° tromboză venoasă profundă,

 ° tulburări venoase severe în sarcină,

 ° insuficienta limfatica moderata sau severa , tratament pentru TVS şi TVP,

 ° prevenţie şi tratament al sindromului post- trombotic moderat sau sever.

 Gama Oedema TWIN dezvoltata de laboratoarele KREUSSLER este unica si originala la ora actuala . Ea  permite tratarea patologiilor venoase, reglarea unei strangeri si compresii elastice superioare clasei de compresie 2

   Setul Oedema TWIN 45 este disponibil in varianta :

  a) O soseta de compresie elastica clasa 1 (10-15 mmHg )+ o soseta  de compresie clasa 3(20-36 mmHg),  care se pune peste soseta de contentie .
 Soseta de contentie elastica care se aplica direct pe pielea piciorului este tratata in partea exterioara cu silicon pentru a facilita  ca al doilea ciorap care se suprapune primului ,sa alunece usor peste soseta .
 Beneficiile suprapunerii celor 2 perechi de ciorapi de compresie duce la o compresie cumulativa , in functie de necesitatile si  indicatiile medicale particulare fiecarui pacient , ajungandu-sa la o compresie  4 / +

  AVANTAJUL……este ca  montarea ciorapului medicinal devine usoara cu Oedema TWIN. Cu cat forta de compresie a unui   ciorap este mai ridicata, cu atat este mai greu  de pus pe picior. Astfel, suprapunand doua perechi de ciorapi cu o compresi  diferita, obtinem exact compresia puternica de care avem nevoie, dar ne va fi extrem de usor sa il incaltam. 

 Important : Incaltarea de dimineata , cu ansamblul de soseta + soseta  de compresie impune o  grija speciala ,evitand sa se traga prea tare si sa se aseze fara pliuri .

Intretinere : Toata gama Oedema se intretine foarte usor, ciorapii putand fi spalati la masina de spalat pe un program scurt la maxim 40 de grade. Atentie: ciorapii nu trebuie supusi unui program de uscare. Imediat dupa spalare, acestia trebuie uscati in conditii naturale

Brand

Culoare

Dimensiune

, , ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Coș