Oedema Twin 25 AG soseta + banda pe coapsa

lei109.00

Marimile sunt confom standardelor UE

 Ciorapi Medicinali compresivi Oedema TWIN 25 microfibra – varf inchis – set (soseta+banda pe coapsa) compresia  3 ( 20-36 mmHg) pentru femei si barbati

Setul Oedema TWIN 25 microfibra este indicat pacientilor cu varice , pentru o compresie reglabila in functie de necesitati !

Picioare suple si sanatoase cu compresia suprapusa Oedema twin 25

Usor de incaltat ,usor de suportat !Oedema Twin sunt gama de ciorapi care spre deosebire de alte branduri ofera pacientului posibilitatea compresiei suprapuse.

Astfel ciorapul medicinal este mai usor de suportat pe durata zilei, indiferent de anotimp.

In plus pacientul are posibilitatea de a decide daca in anumite zile doreste sa aiba compresia 2 sau o compresie superioara .

Oedema Twin este ciorapul ideal pentru tratamentul post operatie dar si inainte de o operatie.Avantajul compresiei suprapuse este ca permite pacientului sa isi cumpere o singura pereche de ciorapi in loc de doua

Indicatii :

° varice, umflaturi, dupa chirurgie flebologica si scleroterapie,
° pigmentare, eczema venoasa, ulcer cicatrizat,

° tromboza venoasa profunda,edem permanent,

° tulburari venoase severe in sarcina,

° insuficienta limfatica moderata sau severa , tratament pentru TVS si TVP,

° preventie si tratament al sindromului post- trombotic moderat sau sever.

Gama Oedema TWIN dezvoltata de laboratoarele KREUSSLER PHARMA este unica si originala la ora actuala . Ea  permite tratarea patologiilor venoase reglarea unei strangeri si compresii  elastice superioare clasei de compresie 2.

Soseta de contentie elastica care se aplica direct pe pielea piciorului este tratata in partea exterioara cu silicon pentru a facilita ca al doilea ciorap care se suprapune primului ,sa alunece usor peste soseta .
Beneficiile suprapunerii celor 2 perechi de ciorapi de compresie duce la o compresie cumulativa , in functie de necesitatile si indicatiile medicale particulare fiecarui pacient , ajungandu-se la o compresie 3 / 3+/ sau 4 /

AVANTAJUL……ESTE CA montarea ciorapului medicinal devine usoara cu Oedema TWIN. Cu cat forta de compresie a unui ciorap este mai ridicata, cu atat este mai greu si de pus pe picior. Astfel, suprapunand doua perechi de ciorapi cu o compresie diferita, obtinem exact compresia puternica de care avem nevoie, dar ne va fi extrem de usor sa il incaltam.

Important : Incaltarea de dimineata , cu ansamblul de soseta + soseta , ciorap cu banda sau dres de compresie impune o grija speciala ,evitand sa se traga prea tare si sa se aseze cu pliuri .

Intretinere :Toata gama Oedema se intretine foarte usor, ciorapii putand fi spalati la masina de spalat pe un program scurt la maxim 40 de grade.

Atentie: ciorapii nu trebuie supusi unui program de uscare sau in apropiere de o sursa de caldura.

Imediat dupa spalare, acestia trebuie uscati in conditii naturale.

Brand

Culoare

, ,

Dimensiune

, , , , ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Coș